Om blackandmore

Om blackandmore

Om blackandmore

blackandmore er en webshop, hvor du finder lækkert tøj og en masse skønne accessories både fra Danmark og fra andre steder i Europa. Du kan følge blackandmore på Facebook på adressen https://www.facebook.com/Blackandmore, hvor jeg jævnligt skriver om mode og nye trends. Der er også et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig.

Navnet ”black and more” er valgt, fordi sort er min absolutte yndlingsfarve og basen i min garderobe – ”and more” er fordi alt jo ikke skal være sort – og jeg elsker også farver og alle former for accessories – smykker, tasker, tørklæder osv. Detaljer, der kan definere ens humør og ens stil – om den er rå, feminin, afslappet, pyntet eller cool. Du vil kunne finde en masse skønne accessories i shoppen.

Mange af de kollektioner, som jeg køber ind i udlandet er små eksklusive kollektioner, og der er derfor kun få styk af hver style. Til gengæld vil der ofte være nye varer i shoppen, og du vil kunne finde tøj og accessories, som er langt fremme trendmæssigt, fordi de er købt i f.eks. Paris, som er længere fremme trendmæssigt end Danmark.

Det er min ambition, at shoppen skal give dig en købsoplevelse – den skal være nærværende og vedkommende – og jeg håber, at du vil kigge forbi shoppen tit og følge med på Facebook og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du kan se de nye varer, der hele tiden kommer i shoppen.

 

Du kan kontakte mig

Solveig Lynge Overgaard

solveig@blackandmore.com